Op zaterdag 23 september 2023 ben je van harte welkom op de educatieve Open Dag van Biologisch Melkveebedrijf Klunder in Deventer. Op dit prachtige landgoed van IJssellandschap laat de familie graag zien hoe zij vorm geven aan hun melkveebedrijf. Een leuke, educatieve dag voor jong en oud waar veel te beleven, ontdekken en te leren is!

Te zien en te beleven

Tijdens de open dag krijg je als bezoeker de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van dit biologische melkveebedrijf. Je kan de boerderijdieren ontmoeten, leren over de biologische landbouwpraktijken en het belang van duurzaamheid in de voedselproductie ontdekken. De volgende zaken kan je van Farmonie FarmTech zien tijdens de open dag:

  • GEA Melkrobot: Leer hoe deze geavanceerde technologie efficiënt melken combineert met dierenwelzijn.
  • Complete Stalinrichting: Ontdek hoe moderne stalinrichting het leven van melkvee en dat van de boer verbetert.
  • Voeraanschuifrobot Nimbo: Ontdek hoe de Nimbo zorgt voor betere voeropname én minder werk.

Biologisch Melkveebedrijf Klunder
Vanaf 1948 zijn de Klunders actief boer. Ze zijn vastbesloten om de biologische landbouw verder te ontwikkelen en anderen te inspireren om bewuste keuzes te maken op het gebied van voedselproductie. Wij zijn trots om dit prachtige melkveebedrijf te mogen ondersteunen op het gebied van melkwinning en stalinrichting.

Praktische informatie:
Datum: zaterdag 23 september
Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Locatie: Johannahoeve 1, Deventer

 

Graag tot ziens op 23 september!

Recente items

Nieuws van Farmonie FarmTech