Kom op 14 oktober 2023 naar de Open Bedrijvendag Oost Gelre en ontdek wat Farmonie FarmTech voor jou te bieden heeft! Samen met de gemeente Oost Gelre en 25 andere bedrijven openen we onze deuren en ontmoeten we je graag.  

Te zien tijdens de Open Bedrijvendag:

  • GEA DairyRobot R9500
  • Nimbo voeraanschuifrobot
  • Japy koeltechniek
  • Royal de Boer staltechniek 

Rondleiding op 14 oktober

Tijdens deze Open Bedrijvendag krijg je de kans om ons bedrijf van dichtbij te ervaren. We laten je zien wat we doen, wat voor producten wij leveren en wat het betekent om in de wereld van veehouderijtechniek te werken.

Onze collega's staan klaar om jou en je gezin rond te leiden. Onder het genot van een kopje koffie laten we je kennismaken met de nieuwste technologieën op het gebied van melk- en staltechniek. En dat is nog niet alles! Naast een kijkje achter de schermen bij Farmonie FarmTech, kun je ook de GEA Dairyrobot R9500, de handige Nimbo voeraanschuifrobot, innovatieve Japy koeltechniek en geavanceerde Royal de Boer staltechniek bewonderen.

Mis dit niet en kom ons bezoeken op 14 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur. Je vindt ons op de Koningslinde 22 in Lichtenvoorde. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen!

Recente items

Nieuws van Farmonie FarmTech